Leírás

A Garázs csapat blogja sok érdekes, otthon is elvégezhető kísérlettel, videókkal, előadások ajánlóival, versenyekkel, nyereményekkel... olvass rólunk többet!

Versenyek, házik, élő bemutatók

KÍSÉRLETEZŐS VERSENY

ÖTLETVERSENY

Legújabb házi:

Korábbiak

Élő bemutatók:

Következő élő bemutató: 2014. 11. 10.-11. Fazekas Mihály Gimnázium (nyílt nap)

Friss topikok

  • Gál Béni: Egyre jobbak vagytok! :D ... (2013.03.02. 15:41) Polárszűrő vs cukoroldat
  • rbende: azt a spéci fülhalgatót mivel lehetne helyettesíteni ?... (2012.03.14. 21:38) Detektoros rádió 3 - Antenna
  • Trócsányi Péter (törölt): @pavkovicserik: 1000bocs, szeptemberre gondoltam. szept. 27.... (2011.08.07. 19:10) Garázs#13
  • aéegjalhlksfnhk: úgy látom megcsináltátok a betűtípust gr... (2011.07.01. 20:45) Folyékony fény
  • Trócsányi Péter (törölt): Na ja, innen csak fejlődni lehet, mi? ... (2011.05.03. 10:57) Antigravitáció

Videóink a Youtube-on

2014.11.15. 23:55 trócsányi péter

Kísérletezős verseny

Sziasztok! A kísérletezős versenyre sajnos már nem lehet jelentkezni, de azok is kísérjék figyelemmel az eseményeket, akik szerettek volna, csak lemaradtak, hátha lesz majd nekik szóló bejegyzés is. Akik jelentkeztek, azoknak kezdődhet az ötletelés!

A cél egy rövidebb-hosszabb kísérletbemutató megtervezése olyan kísérletekkel, melyekhez a kiosztott eszközökből legalább néhányat felhasználtok. A bemutatóitokat majd a Fazekas Mihály Gimnáziumban tartjátok egy előre megbeszélt időpontban. Hogy minél nagyobb sikeretek legyen, eláruljuk, mi alapján pontozzuk őket. Először is, talán ez egyértelmű, fontos, hogy a csomagokban található eszközökből minél többet felhasználjatok. Sőt, van egy másik listánk is:

  • valamilyen ital, pl. víz, szörp, üdítő és a csomagolása,
  • krumpli,
  • csokimikulás,

külön figyelünk arra, mennyit építetek be a kísérleteitekbe ezekből. Ezek némi utánajárást igényelnek, ezért külön pontozzuk a felhasználásukat, így több pontot kaptok, ha erről a listáról használtok fel valamit, mint ha a csomagban lévőkből választanátok. Harmadszor, ami szintén elég magától értetődő, figyeljük az előadásmódotokat. Negyedszer, hogy milyen ötletesek a kísérleteitek. Végül pedig, hogy ha felteszünk egy kérdést a kísérletekkel kapcsolatban, hogyan reagáltok rá.

A felkészüléshez egyébként nyugodtan vegyetek igénybe bármilyen segítséget. A hetedikeseknek elmondtuk, hogy lehet csapatban jelentkezni, éltek is a lehetőséggel, úgyhogy most szeretnénk tájékoztatni a többieket is. Ha van egy vagy több barátotok, aki szintén érdeklődik, nyugodtan dolgozzatok együtt.

Kérdéseiteket itt alább, Fészbukon vagy ímélben tudjátok leghatékonyabban eljuttatni hozzánk, illetve ha valaki, aki megadta az ímélcímét, de nem kapott még visszaigazoló ímélt, valamilyen más úton jelezze! Sok sikert!

Opciók

Szólj hozzá! Címkék: kísérletezős verseny

A bejegyzés trackback címe:

https://garazskiserlet.blog.hu/api/trackback/id/tr496903845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása