Leírás

A Garázs csapat blogja sok érdekes, otthon is elvégezhető kísérlettel, videókkal, előadások ajánlóival, versenyekkel, nyereményekkel... olvass rólunk többet!

Versenyek, házik, élő bemutatók

KÍSÉRLETEZŐS VERSENY

ÖTLETVERSENY

Legújabb házi:

Korábbiak

Élő bemutatók:

Következő élő bemutató: 2014. 11. 10.-11. Fazekas Mihály Gimnázium (nyílt nap)

Friss topikok

  • Gál Béni: Egyre jobbak vagytok! :D ... (2013.03.02. 15:41) Polárszűrő vs cukoroldat
  • rbende: azt a spéci fülhalgatót mivel lehetne helyettesíteni ?... (2012.03.14. 21:38) Detektoros rádió 3 - Antenna
  • Trócsányi Péter (törölt): @pavkovicserik: 1000bocs, szeptemberre gondoltam. szept. 27.... (2011.08.07. 19:10) Garázs#13
  • aéegjalhlksfnhk: úgy látom megcsináltátok a betűtípust gr... (2011.07.01. 20:45) Folyékony fény
  • Trócsányi Péter (törölt): Na ja, innen csak fejlődni lehet, mi? ... (2011.05.03. 10:57) Antigravitáció

Videóink a Youtube-on

2013.08.21. 13:06 Trócsányi Péter (törölt)

Bemutatkozás

Szatmári Roland, a blog szellemi szülőatyja, így mutatta be a Garázst még az indulás előtt:

A blog ötletét ha jól emlékszem, 2010 telén, tavaszán vetettem fel egy osztálytársamnak, Hegyi Norbertnek. Utána feledésbe merült a dolog, kb. 2 hónapig, majd Galamb Eriknek is elmondtam a blog ötletét, és nagy csodálkozásomra egyet értett vele. A fél nyár arra ment rá, hogy szépítgessük a blogot, a 2010-es évben nem volt alkalmunk videó felvételére. Ekkor jött Trócsányi PetiSzabó Máté és Ujlaky Gergő barátom azzal a szándékkal, hogy csatlakoznának a bloghoz. Erikkel természetesen nyugtáztuk a dolgot, és rögtön bevettük őket a csapatba. És nem jártunk velük rosszul!

Mi is a „a blog ötlete”? Hogyan jött létre a blog?

Eredetileg annyi volt, hogy akkori kedvenc blogunkat lekoppintanánk, létrehozván az ország második kísérletbemutató videoblogját. A koncepciót az akkor már két éve futó Szertár addigra országos hírűvé tette, nem kell itt elmagyarázni. Elég annyi, hogy bizonyára az országos hírnév is csábított minket, azt reméltük, szertár-népszerűségűvé válhatunk. De ez csak később került előtérbe, akkor, mikor már Trócsányi Péter vendégvideója - ami a Garázs első bejegyzésébe is bekerült - megjelent a Szertáron, a jelenlegi tagok csatlakoztak, a kísérletek kezdtek megjelenni minden héten, és a blog szépítésével, funkcióinak bővítésével újra kezdtünk foglalkozni.

Azt látom, hogy hogy néz ki a blog, meg is van róla a véleményem, de nem tudom, mit lehet itt csinálni a videóitok megnézésén kívül. Szóval mit is?

Megnézheted sorozatainkat, élő bemutatóinkat, részt vehetsz az éppen aktuális nyereményjátékunkon vagy az Ötletversenyen. Időnként egy-egy fizikával kapcsolatos programot ajánlunk egy-egy bejegyzésben, és persze  szereplésre való meghívásokat bármikor szívesen fogadunk.

Milyen úton?

Elektronikus úton, a garazskiserlet@gmail.com e-mail címen, vagy ha a csapat egyik tagját akarjátok elérni, fentebb a nevére kattintva megtekinthetitek elérhetőségeit, vagy ezeken a linkeken:

A tagok és oldalaik
Szabó Máté profilösszes kísérlet
Szatmári Roland profilösszes kísérlet
Trócsányi Péter profilösszes kísérlet
Ujlaky Gargő összes kísérlet

Opciók

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://garazskiserlet.blog.hu/api/trackback/id/tr964627514
süti beállítások módosítása