Leírás

A Garázs csapat blogja sok érdekes, otthon is elvégezhető kísérlettel, videókkal, előadások ajánlóival, versenyekkel, nyereményekkel... olvass rólunk többet!

Versenyek, házik, élő bemutatók

KÍSÉRLETEZŐS VERSENY

ÖTLETVERSENY

Legújabb házi:

Korábbiak

Élő bemutatók:

Következő élő bemutató: 2014. 11. 10.-11. Fazekas Mihály Gimnázium (nyílt nap)

Friss topikok

  • Gál Béni: Egyre jobbak vagytok! :D ... (2013.03.02. 15:41) Polárszűrő vs cukoroldat
  • rbende: azt a spéci fülhalgatót mivel lehetne helyettesíteni ?... (2012.03.14. 21:38) Detektoros rádió 3 - Antenna
  • Trócsányi Péter (törölt): @pavkovicserik: 1000bocs, szeptemberre gondoltam. szept. 27.... (2011.08.07. 19:10) Garázs#13
  • aéegjalhlksfnhk: úgy látom megcsináltátok a betűtípust gr... (2011.07.01. 20:45) Folyékony fény
  • Trócsányi Péter (törölt): Na ja, innen csak fejlődni lehet, mi? ... (2011.05.03. 10:57) Antigravitáció

Videóink a Youtube-on

2012.11.10. 20:38 Trócsányi Péter (törölt)

A nagy helyzet

Sziasztok! Mielőtt még megjelenne a következő videó, kiderül számotokra, hogy mi is a nagy helyzet. Nem újság, hogy oldalainkat már régóta nem tudjátok elérni, az oldalsávunkon csak a rájuk mutató link helye van ott, és ez különösen rossz, mert így a Vénusz-átvonulásról szóló videónkat nehéz elérni, no meg hogy még felvételre várnak a nyárra beígért elemgyártós videók, és megannyi kísérlet elmaradt... de...

...De talán néhányan csodálkoztok, ha azt mondom, hogy azért még foglalkozunk a Garázzsal. A Nyitott szemmeltől eltekintve már minden oldalunkra mutat egy link az oldalsávon, ennek az oka pedig az, hogy például élő bemutatóink lesznek pár nap múlva. A Fazekasban, ahol Máté tanul, nyílt nap lesz hétfőn és kedden, és Máténak annyira bejön az iskolája (azon belül leginkább az osztálya, azon belül kedvenc osztálytársai, Gergő és én), szóval Máté annyira jófej, hogy ezen a nyílt napon kísérletekkel fogja elkápráztatni minden vendégét. Mindkét nap a legelvetemültebb kísérletező gimishez méltó bemutatót fog tartani, és ezt a lehetőséget nem szabad kihagyni. Szóval menjen mindenki, aki tud, ha másért nem, a folyékony nitrogén miatt... Na de nem csak Máté van a világon, vagyunk még hárman, akik a Garázs és ezáltal az egész világ jobbá tételéért küzdünk, és mi mostantól egyre több házit próbálunk nektek feladni, hogy végre adhassunk nektek ajándékot azok megoldásáért (mondjuk azt, amit a tavalyi év legjobb megoldójának szántunk, neokjúbot). A felvételt és a vágást megnehezítő technikai gondjaink leküzdése, azaz bizonytalan idő után jelenik meg a következő videónk, de akkor másra is számíthattok... csak győzzétek végignézni.

A zavaros gondolatmenet lényege, hogy nézzétek meg Mátét élőben kísérletezni, és csináljátok a házikat, amiket feladunk, amíg meg nem érkezik a következő adag videónk. Ennyi.

Opciók

Szólj hozzá! Címkék: élő

A bejegyzés trackback címe:

https://garazskiserlet.blog.hu/api/trackback/id/tr544900751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása