Leírás

A Garázs csapat blogja sok érdekes, otthon is elvégezhető kísérlettel, videókkal, előadások ajánlóival, versenyekkel, nyereményekkel... olvass rólunk többet!

Versenyek, házik, élő bemutatók

KÍSÉRLETEZŐS VERSENY

ÖTLETVERSENY

Legújabb házi:

Korábbiak

Élő bemutatók:

Következő élő bemutató: 2014. 11. 10.-11. Fazekas Mihály Gimnázium (nyílt nap)

Friss topikok

  • Gál Béni: Egyre jobbak vagytok! :D ... (2013.03.02. 15:41) Polárszűrő vs cukoroldat
  • rbende: azt a spéci fülhalgatót mivel lehetne helyettesíteni ?... (2012.03.14. 21:38) Detektoros rádió 3 - Antenna
  • Trócsányi Péter (törölt): @pavkovicserik: 1000bocs, szeptemberre gondoltam. szept. 27.... (2011.08.07. 19:10) Garázs#13
  • aéegjalhlksfnhk: úgy látom megcsináltátok a betűtípust gr... (2011.07.01. 20:45) Folyékony fény
  • Trócsányi Péter (törölt): Na ja, innen csak fejlődni lehet, mi? ... (2011.05.03. 10:57) Antigravitáció

Videóink a Youtube-on

2012.11.26. 18:04 Trócsányi Péter (törölt)

2 előzetes

Sziasztok! Ha folyékony nitrogénes kísérleteket mutatunk be, mindig igyekszünk megemlíteni az éppen bemutatott kísérlet otthon elvégezhető szelídített változatát.

Nem lesz ez másképp, amikor legközelebb folyékony nitrogénnel kísérletezünk, sőt minden kísérletnek, amit akkor bemutatunk, van szelídített változata. Szeretnénk ezeket a szelídített változatokat nem csak leírni, hanem videóban bemutatni, és ez a videó előbb-utóbb megjelenik a Matyi rulez című sorozatunkban. Ezt a videót is, meg a sorozat következő részét is külön figyelmetekbe ajánljuk, főleg, mert már olyan sokat nem is kell rájuk várni. A sorozat következő 2 része ezen a héten jelenik meg!

Ja!...

... és az oldalsávonkon lévő és eddig nem működő linkek is ki lettek javítva (kivéve a Nyitott szemmelre mutatót). Aki eddig hiányolta őket, annak nem kell többé így tennie. Egy lépés a világbéke felé.

UPDATE!

Nem kizárt, hogy a Vénusz-átvonulásról szóló videónk elnyerte végleges alakját, ezért óvatosan felhívom rá a figyelmet, hogy ott van a Nyitott szemmel oldalán (aminek a linkje végre ott van az oldalsávon). Egy héten keresztül újra és újra felhívom erre a figyelmeteket, úgyhogy nem maradtok le a nagy pillanatról, amikor hivatalosan is kész és publikus lesz a videó. Ezt egész biztosan alig várjátok már.

Opciók

Szólj hozzá! Címkék: előzetes vénusz átvonulás

A bejegyzés trackback címe:

https://garazskiserlet.blog.hu/api/trackback/id/tr364926850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása